Tiedotteet

REKA ELÄKEKASSAN VARSINAINEN KASSANKOKOUS

REKA ELÄKEKASSAN VARSINAINEN KASSANKOKOUS

Aika:     Torstaina 29.4.2021 klo 10.00

Paikka: Etäkokous

 

Kokouksessa käsitellään varsinaiselle kassankokoukselle lain ja sääntöjen 16 §:n mukaisesti kuuluvat asiat.

Koronaviruksen aiheuttaman yhteiskunnallisen poikkeustilanteen takia kokoukseen on mahdollista osallistua vain tietoliikenneyhteyden välityksellä.

 

Jäsenen on ilmoitettava osallistumisestaan  viimeistään maanantaina 26.4.2021 klo 10.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: assistentti(a)rekaek.fi tai puhelimella 050 416 3794. Ilmoittautumisen yhteydessä on annettava toimiva sähköpostiosoite, johon osallistumisohjeet ja maksuton kokouskutsulinkki lähetetään etukäteen.

 

Etäkokousmuodosta huolimatta osakkaat ja jäsenet voivat valtuuttaa kokoukseen asiamiehen valtakirjalla.

Mahdolliset osakkaiden ja jäsenten asiamiesten yksilöidyt ja päivätyt valtakirjat on toimitettava edellisessä kappaleessa mainittuun aikaan mennessä tarkastettaviksi ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen: assistentti(a)rekaek.fi tai eläkekassan toimistoon: Reka eläkekassa, Kalevankatu 13, 00100 Helsinki.
Tilinpäätöstä koskevat asiakirjat tai niiden jäljennökset ovat vähintään yhden (1) viikon ajan ennen kassankokousta kassankokouksessa äänioikeutettujen nähtävinä osoitteessa: Reka Kaapeli Oy, Varastokatu 8 (2. krs.), 05800 Hyvinkää.

 

 

Helsingissä 1.4.2021

 

REKA ELÄKEKASSA

HALLITUS